Over ons

Ons verhaal

Wij zijn Perry van der Knaap en Ruud Wetzels en hebben op het gebied van property risk engineering en Cyber Security meer dan 25 jaar werkervaring op het hoogste niveau. 

Wij zijn beiden geboeid door techniek en komen uit families waarin ondernemersbloed door de aderen stroomt. 

Onze kennis van risk engineering  en Cyber security sluit goed aan bij de toenemende vraag naar inzicht in de betreffende risico’s vanuit de verzekeringsmarkt en het bedrijfsleven. Begin 2020 waren de omstandigheden volgens ons perfect om een eigen bedrijf te starten. Sindsdien hebben we snel naam kunnen maken vanwege onze onafhankelijkheid en levering van hoge kwaliteit.

Kleurenspel

De kleuren zwart, oranje en blauw in onze bedrijfsformule staan respectievelijk voor ontbrekende informatie (zwart), gevaar (oranje) en intelligentie, kalmte en zelfvertrouwen (blauw). Met onze werkwijze worden deze kleuren van buiten naar binnen afgewerkt. 

Voor BlackboxBlue begint een opdracht dan ook met een zoektocht naar de zogenaamde ‘black boxes’, dus systemen en processen waarvan de gevaren aan het zicht van de ondernemer zijn onttrokken. 

Elke ‘black-box’ die we vinden maken we open en we identificeren de aangetroffen oranje kleuren door koppeling met de bijbehorende gevaren/risico’s. 

Door stelselmatig deze oranje laag van gevaren te reduceren, weg te nemen of op andere wijze aan te pakken komen we uiteindelijk weer tot de veilige blauwe kern van het bedrijf. Deze blauwe kern kan gezien worden als een nieuw ‘blauwdruk’ van de huidige staat van het bedrijf.

Our expert team

Perry van der Knaap heeft een petrochemische achtergrond en heeft zijn carrière als senior HPR risk engineer in de verzekeringswereld opgebouwd bij achtereenvolgens de Finse verzekeraar Sampo en de Amerikaanse verzekeraars FM Global en AIG. Hij is een goede luisteraar en analist. Daarbij is hij altijd gericht op het vinden van creatieve oplossingen voor uitdagende problemen en het creëren van win-win-oplossingen voor belanghebbenden.

Our expert team

Ruud Wetzels heeft een achtergrond op het gebied van electronica en ICT en heeft veel ervaring met hard en software ontwikkeling. Hij heeft zijn carrière opgebouwd bij Priva, Adesys en Technolution en heeft daar veel ervaring op gebied van cyber security voor ICT, operationele technologie en embedded systemen. Hij zoekt altijd naar synergie met zijn klant en team en gaat voor een pragmatisch resultaat.

Perry van der Knaap

Risk Engineer

Ruud Wetzels

Cyber security specialist / Risk Engineer

Translate